Happy Salsa (Amanda Torres)

In 2003 zette ik mijn eerste stappen in de salsawereld bij Dansschool Ambiente te Den Helder. Ik werd gegrepen door de manier van dansen. Vol met energie en passie. Ik was een leergierige en enthousiaste leerling die tot de laatste les bleef om maar niks te missen van de andere groepen. Mijn enthousiasme en passie voor het dansen bleef niet onopgemerkt en al gauw mocht ik Sedrick Short, toen de docent bij Ambiente assisteren.

De dansschool zag talent in mij en zo kreeg ik de kans om salsa les aan kinderen te geven. Toen ging het in een stroomversnelling. Van lesgeven aan volwassen op Texel, mijn eigen ladystyling demogroep en optredens in een succesvol showteam. Toen ik de kans kreeg om de lessen van Sederick over te nemen nam ik het met beide handen aan. En nu is de tijd gekomen om mijn eigen dansschool op te richten.

De energie, vrolijkheid, gezelligheid en vooral plezier en passie met dansen, wil ik overbrengen aan de mensen. .Samen met mijn assistenten zorgen wij ervoor dat jij ook gaat genieten van het samen dansen, en dezelfde passie en stijl voor het dansen gaat ontwikkelen. Dansen is voor iedereen, leeftijd en aanleg speelt geen rol. Iedereen kan het leren!

Happy Salsa klantenkaart

Geldig vanaf Beginners 1! Je ontvangt per cursus 1 stempel Bij afhalen van je certificaat op de afsluit & feestavond en/of bij een salsa café ontvang je een exstra stempel Maak iemand lid ontvang 1 stempel ( maak je meerdere mensen lid ontvang je meerdere stempels ) Bij een volle kaart krijg je 50% korting op 1 cursus naar keuze/ ( geldig per persoon. géén koppels )

 

Nieuwsgierig? Kijk dan even op de onderstaande filmpje?

Happy Salsa Afsluit & Feestavond zaterdag 22 Dec 2018

 

Salsa,Bachata,Merengue & kizomba Loverssss, SAVE THE DATE!!

Zaterdag 22 December gaan we wederom weer los!!

Dresscode: Shining in the dark!!

DJ E-Deep & MC Sederick zullen ons met heerlijke latin deuntjes verwennen en ervoor zorgen dat onze voetjes van de vloer blijven gaan en de heupen blijven bewegen!  Lekkere warme & koude hapjes zullen over de avond worden uit gedeeld.

Zorg dat je erbij bent op 22 December 19:00 uur in MFC’tDorpsHuis   Adres: Middelzand 3504 Julianadorp.

⛔️BELANGRIJKE MEDEDELING !!!!!⛔️
Kom op tijd want om 24 uur sluiten de deuren van MFC ‘t Dorpshuis.  Er is dan geen toegang meer mogelijk!!!⭕️⛔️⭕️⛔️

 

So come and join us, @ Happy Salsa and dance!!

Wij staan je graag te woord door middel van whatsapp dienst.

Heb je een vraag? Stel hem direct.