HappySalsa (Amanda Torres)

 

In 2003 zette ik mijn eerste stappen in de salsawereld bij Dansschool Ambiente te Den Helder. Ik werd gegrepen door de manier van dansen. Vol met energie en passie. Ik was een leergierige en enthousiaste leerling die tot de laatste les bleef om maar niks te missen van de andere groepen. Mijn enthousiasme en passie voor het dansen bleef niet onopgemerkt en al gauw mocht ik Sedrick Short, toen de docent bij Ambiente assisteren.

De dansschool zag talent in mij en zo kreeg ik de kans om salsa les aan kinderen te geven. Toen ging het in een stroomversnelling. Van lesgeven aan volwassen op Texel, mijn eigen ladystyling demogroep en optredens in een succesvol showteam. Toen ik de kans kreeg om de lessen van Sederick over te nemen nam ik het met beide handen aan. En nu is de tijd gekomen om mijn eigen dansschool op te richten.

De energie, vrolijkheid, gezelligheid en vooral plezier en passie met dansen, wil ik overbrengen aan de mensen. Samen met mijn assistenten zorgen wij ervoor dat jij ook gaat genieten van het samen dansen, en dezelfde passie en stijl voor het dansen gaat ontwikkelen. Dansen is voor iedereen, leeftijd en aanleg speelt geen rol. Iedereen kan het leren!

SO COME AND JOIN US @ HAPPYSALSA AND LET’S DANCE!!

Wij staan je graag te woord door middel van whatsapp dienst.

Heb je een vraag? Stel hem direct.