Happy Salsa (Amanda Torres)

 

In 2003 zette ik mijn eerste stappen in de salsawereld bij Dansschool Ambiente te Den Helder. Ik werd gegrepen door de manier van dansen. Vol met energie en passie. Ik was een leergierige en enthousiaste leerling die tot de laatste les bleef om maar niks te missen van de andere groepen. Mijn enthousiasme en passie voor het dansen bleef niet onopgemerkt en al gauw mocht ik Sedrick Short, toen de docent bij Ambiente assisteren.

De dansschool zag talent in mij en zo kreeg ik de kans om salsa les aan kinderen te geven. Toen ging het in een stroomversnelling. Van lesgeven aan volwassen op Texel, mijn eigen ladystyling demogroep en optredens in een succesvol showteam. Toen ik de kans kreeg om de lessen van Sederick over te nemen nam ik het met beide handen aan. En nu is de tijd gekomen om mijn eigen dansschool op te richten.

De energie, vrolijkheid, gezelligheid en vooral plezier en passie met dansen, wil ik overbrengen aan de mensen. .Samen met mijn assistenten zorgen wij ervoor dat jij ook gaat genieten van het samen dansen, en dezelfde passie en stijl voor het dansen gaat ontwikkelen. Dansen is voor iedereen, leeftijd en aanleg speelt geen rol. Iedereen kan het leren!

HALLO SALSERAS & SALSEROS! EN OOK NIET TE VERGETEN, HALLO AAN ALLE VOLGERS OP MIJN FACEBOOK PAGINA!

Als eerste wil ik jullie allemaal bedanken voor de super leuke felicitaties. Mijn grote dank gaat ook uit naar al mijn assistenten: Paul Kense, DJ Maik “el Tigre”, Robert Biersma, Ricardo Van Beveren, Soraya van Beveren-Jetten en Sederick Blommestijn – Short (dansdocent bij Happy Salsa op de donderdagavonden). En ik heb een speciale boodschap voor alle huidige cursisten en ex cursisten van Happy Salsa: jullie motiveren en inspireren mij elke dag enorm om keihard te blijven doorwerken aan mijn danscarrière. Door jullie doe ik ook mijn best om de allernieuwste ontwikkelingen binnen de danswereld te blijven bijhouden. Nieuwe danstechniekenen, Musicality, dans choreografie, danscombinaties, shines, en ladystyling. Ze passeren allemaal de revue gedurende mijn leerproces. En zo blijf ik de hele tijd ‘up to date’.

Mijn team en ik bieden jullie steeds de beste kwaliteit aan. En het resultaat van deze constante ontwikkeling is dat mijn team en ik aan iedereen die bij Happy Salsa danst op zo’n manier de dans kan overbrengen, dat hij of zij met iedereen en overal ter wereld kan samen dansen!

THANK YOU!  FOR DANCING!

SO, COME AND JOIN US @ HAPPY SALSA, AND LET’S DANCE!

 

HAPPY SALSA KLANTENKAART

Geldig vanaf Beginners 1! Je ontvangt per cursus 1 stempel. Bij afhalen van je certificaat op de afsluit & feestavond en/of bij een salsa café ontvang je een exstra stempel. Maak iemand lid ontvang 1 stempel ( maak je meerdere mensen lid ontvang je meerdere stempels ) Bij een volle kaart krijg je 50% korting op 1 cursus naar keuze/ ( geldig per persoon. géén koppels )

 

Voor info Certificaat & Feestavond event op Facebook druk op de foto
Feestavond filmpje druk op play!!

De volgende Happy Salsa Certificaat & Feestavond zal op zaterdag 14 december 2019 plaats vinden

Het vijfde en de laatste seizoen van 2019 zit er alweer op en we sluiten zoals gewoonlijk weer af in stijl!

Dit keer is het thema BLACK & WHITE,  zoek dus een leuke outfit!! We zijn weer heel benieuwd naar jullie creaties en combinaties! (ook op de dansvloer……😋). Het afdansen start om 19.00 uur.🎉 Neem je vrienden en familie mee om je te supporteren! Iedereen is welkom! Voor de laatste seizoen van de jaar doen we wat speciaal, er zal een buffet aanwezig zijn voor een klein prijsje op deze avond (op is op), en er zal weer een SURPRISE show optreden rarara… Rond 21.00 uur zal het feest losbarsten
✅ Entree: GRATIS 💃🏻🕺🏽
✅ Locatie: MFC’t DorpHuis
✅ Adres: Middelzand 3504 Julianadorp
✅ Tijd van: 19:00 • 21:00 Certificaat & Afdansen
✅ Party start: 21:00 • 00:00

SO COME AND JOIN US, @ HAPPY SALSA AND LET’S DANCE!!

Wij staan je graag te woord door middel van whatsapp dienst.

Heb je een vraag? Stel hem direct.