Verschillende dansstijlen lessen volgen in 8 lessen? Welkom bij HappySalsa.

SALSA BACHATA  MERENGUE ALL IN ONE LA RUEDA

La Rueda De Casino is een groepsdans waarin minimaal drie paren in een cirkel salsa of son montuno dansen en op commando partners doorgeven. De dans is afkomstig uit Cuba. Een rueda heeft geen vooraf bepaalde choreografie, dus voor de leider is een perfecte oefening om goed te kunnen leiden.  Alhoewel de deelnemers wel bepaalde routines of figuren moeten kennen. De leider van de groep geeft de deelnemers via termen of handgebaren opdracht om bepaalde figuren, met namen als enchufla, adios a la hermana, setenta en dame, uit te voeren. De dans wordt doorgaans ingezet met een zogeheten dile que no.

Bij deze cursus is beginners 3 ervaring vereist

ALL IN ONE

Wil jij alle dansstijlen leren in 8 lessen? Dat kan! Tijdens de 8 weken komen verschillende dansstijlen aan bod. Om de twee weken wisselen wij de dansstijlen af. Wij beginnen de cursus met twee weken salsa LA-style.

 

SALSA

Salsa is een zeer populaire dans uit Cuba en betekent letterlijk saus. Salsa is een muziek en een dans die je qua gevoel direct in tropische sferen brengt. Salsa wordt gegeven in LA-style, deze manier van dansen staat wereldwijd bekend als ‘on1’.

 

BACHATA

Bachata is een populaire Latijns Amerikaanse dans. Bachata vindt zijn oorsprong in de Dominicaanse Republiek. Wij bieden verschillende bachata stijlen zoals: bachata romantica, bacha tango, Dominican bachata en bachata moderna.

 

 

Wij staan je graag te woord door middel van whatsapp dienst.

Heb je een vraag? Stel hem direct.