NIEUW SEIZOEN SALSA BEGINNERS START WEEK 12 LOCATIE: HAPPYSALSA JULIANADORP

Dansschool Happy Salsa Docenten

Wil je een indruk krijgen hoe Salsa beginners 1 in praktijk gaat? Druk op play!!

HOLA SALSA BEGINNERS

Welkom bij Dansschool HappySalsa . Nodig je vrienden en/of kennissen uit en stap in de salsa danswereld bij HappySalsa. Wij starten vrijdag 22 maart 2024 met een nieuw dansseizoen van 8 danslessen voor beginners 1 in het MFC ‘t Dorpshuis te Julianadorp. Op deze avond kun je de sfeer en gezelligheid proeven van het salsa dansen. Dit samen natuurlijk met onze super enthousiaste toegewijde docent Amanda Torres en haar assistenten Melvin Sipsma en  partner.

Bij voldoende aanmeldingen starten wij direct met de cursus(sen).  In dat geval geldt de proefles tevens als jouw 1ste les.  Wil je niet direct starten dan heb je toch een volwaardige gratis les. Weet je al dat je mee wilt doen met de beginners 1 cursus, schrijf je dan direct in. Inschrijfgeld per persoon is € 70,-. Koppels kunnen gebruik maken van onze actie van € 100,-. Let op: deze aanbieding is alleen geldig voor de 100% beginners 1 cursus.

Ook in het nieuwe seizoen hebben wij de Social Dancing cursus, voor iedereen die dans ervaring heeft en minimaal beginners 3 heeft afgerond. Wij hebben ervoor gekozen om geen cursus La Rueda te doen, maar dit als workshop te geven. Dit zal te zijner tijd gecommuniceerd worden.

 

 

Volg ons op InstaGram, FaceBook en YouTube om op de hoogte te blijven voor al onze actie prijzen, foto’s, video’s en evenementen. Ook zijn onze afspeellijsten te volgen op Spotify!

InstaGram

FaceBook

YouTube

Spotify

 So come and join us, @ Happy Salsa and dance!!

Wij staan je graag te woord door middel van whatsapp dienst.

Heb je een vraag? Stel hem direct.