NIEUW SEIZOEN 100% SALSA BEGINNERS START WEEK 43 LOCATIES HAPPYSALSA DEN HELDER MET GRATIS PROEFLESSEN

Dansschool Happy Salsa Docenten

Wil je een indruk krijgen hoe Salsa beginners 1 in praktijk gaat? Druk op play!!

HOLA 100% SALSA BEGINNERS

Welkom bij Dansschool HappySalsa . Nodig je vrienden of kennissen uit en stap in de salsa dans wereld bij dansschool HappySalsa!!  Vanaf dinsdag 20 en vrijdag 23 oktober is onze GRATIS proefles(sen) week. Tijdens deze proefles(sen) kan je de sfeer en gezelligheid proeven van het salsa dansen. Dit samen natuurlijk met onze super enthousiaste toegewijde docenten Amanda Torres en Serdick Short.

BELANGRIJK OM TE WETEN ‼️
Vorig seizoen waren wij genoodzaakt door de Corona om de lessen na de tweede week abrupt te beëindigen. Het dansen mag echter weer opgestart worden (starten gewoon weer bij les 1) met het navolgen van de onderstaande RIVM regels.
Je ben verplicht voor deze 8 weken cursussen met een vaste danspartner te dansen. Dit mag ook iemand anders uit een andere huishouding zijn. Normaal wisselen we van danspartners, maar door de richtlijnen vanuit het RIVM wordt er voorlopig niet gewisseld.
Wij zijn verplicht om van te voren aan te geven hoeveel personen er meedoen. Dit is belangrijk vanwege het aantal personen dat op de dansvloer aanwezig mag zijn. Voorlopig is het alleen mogelijk om van te voren in te schrijven want het aantal plaatsen zijn beperkt. Zin om te beginnen klik op inschrijven!
Let op‼️ Wij hebben 2 salsa beginners cursussen gedurende 8 weken. Op dinsdag & vrijdagavond. Laat op tijd weten op welke dag je de beginners les wilt volgen via onze E-Mail: info@happysalsa.nl

Bij voldoende aanmeldingen starten wij direct met de cursus(sen).  In dat geval geldt de proefles tevens als jouw 1ste les!  Wil je niet direct starten dan heb je toch een volwaardige gratis les. Weet je al zeker dat je mee wil doen met de beginners 1 cursus, schrijf je direct in en maak gebruik van onze 1+1 GRATIS aanbieding. Betaal nu €60,- voor koppels of 2 heren in plaats van €120,-!! (aanbieding is alleen geldig voor de beginners 1)

LET OP!! Als je alleen zonder partner komt, dit geldt zowel voor de dames als heren bedraagt de cursus €60,- per persoon. (Vanwege de RIVM maatregel is het nu verplicht om met een dans partner te komen)

 

100% Salsa Beginners start datum & tijd bij Happy Salsa Den Helder (Triada)

Dansschool HappySalsa Den Helder

Dinsdag 20 oktober 19:00u – 20:00u

Vrijdag 23 oktober 19:00u – 20:00u

Locatie Dansschool HappySalsa Julianadorp is tijdelijk niet mogelijk voor de vrijdag danslessen. De lessen worden op dit moment bij onze locatie in Den Helder gehouden

Locatie: Triade Huis van de Kunsten

Adres: Middenweg 2, 1782 BG Den Helder

HappySalsa Den Helder op de woensdag beginnen we eerst met een cursus Bachata Footwork en daarna is er een cursus Ladiesstyling La Alemana choreografie

In week 43 is onze Gratis proeflessen week, waar iedereen kan mee doen met verschillende cursussen. kijk verder op de rooster voor meer informatie over de cursussen, tijden en locaties

Locatie Dansschool HappySalsa Den Helder: Triade Huis van de Kunsten 

Adres: Middenweg 2, 1782 BG Den Helder

Nieuw rooster seizoen 19 met GRATIS PROEFLESSEN

Dinsdag 20 vrijdag 23 oktober

Dinsdag 27 Woensdag 21 Donderdag 22 Vrijdag 30 oktober

DINSDAG – HAPPYSALSA-TRIADE   20 OKT T/M 8 DEC 100% BEGINNERS 

19:00u – 20:00u   100% Beginners Salsa, Merengue 8 x 1 uur p.w.

DINSDAG – HAPPYSALSA-TRIADE   17 NOV T/M 8 DEC BEGINNERS 2 & 3

20:00u – 21:00u    Beginners 2  Salsa 4x1 uur p.w.

21:00u – 22:00u    Beginners 3  Salsa 4x1 uur p.w.

 

 

Heb je al eerder Bachata gedanst en wil jij je verder ontwikkelen? Mooi! Op dinsdag 3 maart begint Dansschool Happy Salsa met een ‘Bachata Only’ danscursus. Het niveau van deze cursus is ‘all levels, dus uitermate geschikt voor zowel de ‘Itermediate als de gevorderden bachata danser. Op 3 maart starten we met een GRATIS PROEFLES waar je de sfeer en gezelligheid kan proeven bij onze enthousiaste en toegewijde docente Amanda Torres.

 

Wil je even kijken hoe in het praktijk gaat druk op de play!!

 Nieuw rooster van woensdag locatie HappySalsa Den Helder (Triade)

Check this out push on play!!  The Challenge 

WOENSDAG –  DEN HELDER   28 OKT T/M 9 DEC

20:00u – 21:00u   Bachata Ladystyling Bij Amanda Torres 4x1 uur p.w.

 

 

Enige ervaring met de bachata dans is verplicht. Bij deze Bachata ladystyling Challenge kan je 8 woensdagen aan je Bachata Ladystyling werken zoals, armstyling, footwork, techniek en bodymovements. Uniek aan deze Ladies Bachata cursus is dat je een uitdaging van La Alemana y Bianca Challenge gaan leren. 

 

 

 

 

 Sederick Short geeft les op van donderdag, uiteraard samen met  Amanda Torres

DONDERDAG – DEN HELDER  29 OKT T/M 19 NOV

19:00u – 20:00u  Bachata Footwork 4x1 uur p.w.

20:00u – 21:00u  Salsa Footwork 4x1 uur p.w.

DONDERDAG – DEN HELDER  19 NOV T/M 10 DEC

 21:00u – 22:00u   Advanced 4x1 uur p.w.

“Sederick Short is 1 van de meest ervaren salsa dansdocenten van Nederland. Deze full time salsa dans professional is al jarenlang zeer bekend in de Nederlandse salsa dans scene. Sederick: heeft al 35 jaar danservaring, waarvan 32 jaar als danschoreograaf, 21 jaar als salsa en bachata dansdocent, is schrijver van de eerste complete Nederlandse docenten handleiding voor modern salsa dansen, heeft de Nederlandse salsa danskampioen van 2017 in de categorie ‘Master on1’ gewonnen. Naast dit alles blijft Sederick zelf workshops van nationale en internationale dansdocenten volgen om de nieuwste danstrends bij te houden. Sederick zijn motto: ‘Je bent nooit klaar met leren!’ Amanda en Sederick kennen elkaar al vanaf hun tienerjaren op Curaçao. Samen geven ze al een aantal dans seizoenen lang salsa en bachata danslessen aan de hogere dans niveaus bij Happy Salsa. Hun danslessen worden gekenmerkt door coole dansmoves, goede uitleg (techniek), muzikaliteit en humor.”

Wil je even kijken hoe in het praktijk gaat druk op de play!!

 Nieuw rooster van vrijdag locatie HappySalsa Den Helder (Triade)

Wil je even kijken hoe in het praktijk gaat druk op de play!!

VRIJDAG – TRIADE  23 OKT T/M 11 DEC

19:00u – 20:00u  100% Beginners Salsa / Merengue 4x1 uur p.w.

VRIJDAG – TRIADE  20 NOV T/M 11 DEC

20:00u – 21:00u  All Level Salsa 4x1 uur p.w.

21:00u – 22:00u  All Level  Bachata 4x1 uur p.w.

LET OP!! Op Vrijdag is er tijdelijk geen cursus(sen) bij MFC’tDorpshuis (Julianadorp)!! al onze cursus(sen) worden voorlopig bij Triade gehouden. 

Locatie Dansschool HappySalsa Den Helder: Triade Huis van de Kunsten

Adres: Middenweg 2, 1782 BG Den Helder

 

 

Volg ons op InstaGram, FaceBook en YouTube om op de hoogte te blijven voor al onze actie prijzen, foto’s, video’s en evenementen. Ook zijn onze afspeellijsten te volgen op Spotify!

InstaGram

FaceBook

YouTube

Spotify

 So come and join us, @ Happy Salsa and dance!!

Wij staan je graag te woord door middel van whatsapp dienst.

Heb je een vraag? Stel hem direct.