SALSA BEGINNERS

SALSA LA STYLE

Salsa is een zeer populaire dans uit Cuba en betekent letterlijk saus. Salsa is een muziek en een dans die je qua gevoel direct in tropische sferen brengt. Salsa wordt gegeven in LA-style, deze manier van dansen staat door salsadansers wereldwijd bekend als ‘on1’ dansen. Een vleugje van Cubaanse dansstijl zal ook tijdens de lessen passeren.

Zowel als beginnend salsadanser tot ver gevorderd kun je bij ons terecht. De salsalessen zijn ingedeeld in verschillende niveaus.  Tijdens de Salsalessen leer je zowel de techniek als de styling, zodat je dit gelijk kunt toepassen. Onder mijn leiding krijg je de nodige aandacht om je te ontwikkelen tot een goede salsadanser(es).

Veel leerlingen proberen de geleerde technieken gelijk uit op salsa feesten. Daarom raden we je aan om naast de lessen ook veel te dansen op feestjes, zodat je leert aanvoelen wat je danspartner wil en je flexibel bent met verschillende danspartners. We wisselen tijdens de lessen ook regelmatig van partner, dit is ook de reden waarom je niet verplicht bent je eigen danspartner te regelen.

Wij staan je graag te woord door middel van whatsapp dienst.

Heb je een vraag? Stel hem direct.